tilt | Aktuelt | tilt.works 2022 oppsummert. Og et blikk inn i neste år

tilt.works 2022 oppsummert. Og et blikk inn i neste år

fredag 23. desember 2022 @ 10:51

En oppsummering av hva tilt.work har gjort i 2022 og litt om hva vi tenker for neste år.
Av Paal Leveraas

tilt.work har 2 1/2 år bak seg, og dette prosjektet har begynt å finne sin form, ikke minst takket være engasjementet og innsatsen fra nettverket rundt tilt.

På vegne av meg selv og resten av «kjerneteamet» i tilt.work, vi jeg takke dere alle for ordene, visdommen, klokskapen, rausheten, tålmodigheten og generøsiteten som lever i vårt lille univers, og samtidig ønske dere en god jul, og et bæresterkt og godt nytt år.

tilts misjon er å bruke vår innflytelse til å påvirke planetens mest potente endringsagenter – næringslivet, organisasjonslivet og offentlig sektor – mot et mer bærekraftig arbeidsliv. Og med bærekraftig arbeidsliv mener vi hele spekteret, fra godt medarbeider- og lederskap til å ta proaktivt ansvar for en levelig planet.

Den misjonen realiserer vi med ord fulgt av handling. Du tenker kanskje på tilt.work først og fremst som et nettmagasin, men det er så mye mer:

Vi tilrettelegger møter mellom mennesker

Gjennom våre ukentlige nettmøter «Litt klokere» og våre daglige «morgentilt» skaper vi limet som binder nettverket sammen. Ut fra dette nettverket spinner vi i 2023 ut et mer formalisert nettverk som vi kaller «Partners in tilt». Les mer om det lenger ned.

Vi bygger faglige nettverk

Vi har hatt to nettverk, PrivacyTech og Soloprenørene. Det første er en stor suksess. Det er Eva Jarbekk som leder de rundt 20 medlemmene gjennom samtaler om temaer knyttet til personvern og datasikkerhet. Det siste har vi foreløpig lagt på is, og vi ser på hvordan vi kan tappe den store kompetansen Catherine Lemaréchal har om å lykkes som soloprenør i andre former.

I 2023 planlegger vi tre nye nettverk.

  • Det første er «Partners in tilt», som nevnt over. Vi inviterer rådgivere til å samskape tiltende opplevelser til våre felles kunder i form av fasilitering, prosessledelse, lederutvikling, foredrag, kurs og annet. Alle partnere får en egen landingsside på tilt.work (se eksempler her). De får også anledning til å markedsføre egne tilbud gjennom våre kanaler, og de vil inviteres med på felles oppdrag.

    Best av alt: vi skaper et nettverk hvor vi kan dele erfaringer og utvikle nye konsepter. Et eksempel på et slikt konsept er at vi skaper en abonnementsordning. Kunder inviteres til å abonnere på et antall timer med valgfrie «kloke hoder» fra partnernettverket.

    Dette hører du mer om i vårt Litt klokere nettmøte den 17. januar, og vi inviterer også til en heldags workshop den 25. januar for deg som vil være med å utforme dette nettverket. Klikk på lenkene for å lese mer og melde deg på.
  • Det andre er «Bærekraftig ledelse«. Sammen med Roald Nomme, som i mange år har undervist på Handelshøyskolen BI, og gjennom flere tiår har utforsket begrepet «bærekraftig ledelse», skaper vi et ledernettverk som skal fortsette denne utforskningen. Vi snakker mer om dette nettverket på vårt Litt klokere-møte den 24. januar.
  • Det tredje nettverket kaller vi bare «Mellomlederne». Her inviterer vi ledere på tvers av ulike virksomheter inn i et fellesskap hvor «praktisk hverdagsledelse» er et stikkord. Nettverket vil ledes av meg, Paal Leveraas. Mer informasjon om dette kommer over nyttår.

Vi er også i ferd med å utvikle en kursportefølje. To kurs har vi allerede holdt, Alchemy (tvillingledelse) og Rewired to relate, som ble veldig godt tatt i mot av de 13 deltakerne. Det setter vi opp på nytt med start den 16. februar. Meld deg på nå!

Det første, fantastiske Alchemy, er vi i dialog med Lori Shook i shooksvensen om.

Vi har også utviklet et kurs som først og fremst er designet for å leveres internt i virksomheter. Vi kaller det «Relasjoner på jobb«, og den første leveransen tegner til å bli i mars 2023.

Så som du ser, er det mange aktiviteter på gang, og veldig mye skjer som følge av samtalene vi har i våre daglige morgentilt og ukentlige Litt klokere-møter. 2023 kommer til å bli et utrolige spennende år!

Kapitalforhøyelse

Vi startet i høst en prosess for å hente inn kapital til selskapet. Timingen var ikke så god, gitt alt f…skap som skjer i verden nå. Vi lyktes delvis, og på den beste måten, ved at eksisterende aksjonærer og nettverksmedlemmer tegnet seg for ca 20 prosent av aksjene i emisjonen. Det tar vi som et kompliment og et tegn på tro på og tillit til det vi holder på med.

De eksterne investorene likte veldig godt hva de hørte, men som sagt … det var ikke det beste tidspunktet.

Derfor har vi utsatt emisjonen til 31. mars. Vi vil gjerne ha så mange kloke hoder som mulig blant eierne, og du er også invitert. Du kan tegne deg for så mye eller lite du vil. Marker din interesse i dette skjemaet.

Medlemskap

En viktig bærebjelke i tilt.work er medlemskapet. Vi har i skrivende stund 122 aktive medlemmer, fra dere som betaler en liten, symbolsk sum i måneden, til dere som er med i et av våre nettverk eller deltar på kurs.

Du som mottar denne mailen er blant våre betalende medlemmer og/eller nettverksmedlemmer eller du har deltatt på et eller flere av våre arrangementer.

Takk fra hjertet for engasjementet du viser!

God jul og godt nyttår – “from all of us to all of you”

Paal, Thomas, Jeanette og Edy

Neste skritt

Takk for at du leste helt hit. Er du nysgjerrig på hvordan tilt.work kan bistå deg og/eller din virksomhet? Sjekk vårt partnernettverk av kloke hoder.

Partners in tilt

Våre ukebrev

Her kan du melde deg på et eller flere av våre ukebrev. Du kan melde deg av eller endre hva du mottar via lenker i epostene.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Litt klokere

Ukentlige nettmøter hvor vi gjør hverandre litt klokere. Du må være logget inn som medlem for å melde deg på.

PrivacyTech

Som medlem i PrivacyTech-nettverket blir du en del av en gruppe likesinnede profesjonelle som er opptatt av GDPR, personvern, compliance og tech. Med Eva Jarbekk – en av Norges fremste eksperter på området – som fasilitator.

Partners in tilt

Vårt nettverk av «kloke hoder» (team tilt) med en bærekraftsagenda.

Del dine tanker om denne artikkelen

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

På forsiden nå

kloke hoder

Kloke hoder slår seg sammen

|
I en overbevisning om fellesskapets styrke har 19 av våre tiltere gått sammen i Partners in Tilt.
De smittende glade eldre arbeidstakerne

De smittende glade eldre arbeidstakerne

|
Det er kjempegøy å være senior i det norske arbeidslivet. Men hvordan unngår du å bli vraket? Hvordan komme inn igjen hvis du har vært ute?
Episodeinfo OmLivet-podden

Lyttetips: Du kan mer enn du tror

|
Flinke piker og gutter bruker uforholdsmessig mye tid på å gruble, være selvkritiske og tvile på seg selv. Bedragersymptomet (the Impostor Syndrom) er velpløyd mark for disse flinke. I denne podcasten får du tips til hvordan du kan «lure» bedragersymptomet.
Kritisk tenkning

Kritisk tenkning

|
Falsk eller feilaktig informasjon er en stor utfordring, men det egentlige problemet er hvordan vi tenker.
Podcasten uttafor men innafor

Tilt-spekket podcast om HR-avdelingens rolle

|
Er HR for opptatt av prosedyrer? Er det egentlig et mål å holde ansatte i jobb lengst mulig? Kan EUs ESG krav redde lederskapet i ledelse?
digital kompetanse

KI og digital kompetanse: Houston, we have a problem …

|
Over halvparten av alle norske ansatte trenger en betydelig oppgradering av digital kompetanse og ferdigheter.
Griske tidstyver i kloke hoder

Griske tidstyver i kloke hoder

|
Selv selverklærte «kloke hoder» plages med maur som kravler rundt i hodene og skaper engstelse og stress.
Tillit og to andre suksessfaktorer for lykkelandet Norge

Tillit og to andre suksessfaktorer for lykkelandet Norge

|
Det er tre faktorer i samfunnet som skaper lykke. Vår grunnlov tar vare på alle tre. Det er viktigere enn noensinne å verne om dem, minner Arne Jensen om.
dårlig leder

At noen forteller deg at du er en dårlig leder, behøver ikke bety at du er det.

|
«Den situasjonen håndterte du ubegripelig dårlig! Er dette det du kaller ledelse?»

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Delt glede er dobbelt glede. Del dette med ditt nettverk.