tilt | Aktuelt | tilt.works 2022 oppsummert. Og et blikk inn i neste år

tilt.works 2022 oppsummert. Og et blikk inn i neste år

fredag 23. desember 2022 @ 10:51

En oppsummering av hva tilt.work har gjort i 2022 og litt om hva vi tenker for neste år.
Av Paal Leveraas

tilt.work har 2 1/2 år bak seg, og dette prosjektet har begynt å finne sin form, ikke minst takket være engasjementet og innsatsen fra nettverket rundt tilt.

På vegne av meg selv og resten av “kjerneteamet” i tilt.work, vi jeg takke dere alle for ordene, visdommen, klokskapen, rausheten, tålmodigheten og generøsiteten som lever i vårt lille univers, og samtidig ønske dere en god jul, og et bæresterkt og godt nytt år.

tilts misjon er å bruke vår innflytelse til å påvirke planetens mest potente endringsagenter – næringslivet, organisasjonslivet og offentlig sektor – mot et mer bærekraftig arbeidsliv. Og med bærekraftig arbeidsliv mener vi hele spekteret, fra godt medarbeider- og lederskap til å ta proaktivt ansvar for en levelig planet.

Den misjonen realiserer vi med ord fulgt av handling. Du tenker kanskje på tilt.work først og fremst som et nettmagasin, men det er så mye mer:

Vi tilrettelegger møter mellom mennesker

Gjennom våre ukentlige nettmøter “Litt klokere” og våre daglige “morgentilt” skaper vi limet som binder nettverket sammen. Ut fra dette nettverket spinner vi i 2023 ut et mer formalisert nettverk som vi kaller “Partners in tilt”. Les mer om det lenger ned.

Vi bygger faglige nettverk

Vi har hatt to nettverk, PrivacyTech og Soloprenørene. Det første er en stor suksess. Det er Eva Jarbekk som leder de rundt 20 medlemmene gjennom samtaler om temaer knyttet til personvern og datasikkerhet. Det siste har vi foreløpig lagt på is, og vi ser på hvordan vi kan tappe den store kompetansen Catherine Lemaréchal har om å lykkes som soloprenør i andre former.

I 2023 planlegger vi tre nye nettverk.

  • Det første er “Partners in tilt”, som nevnt over. Vi inviterer rådgivere til å samskape tiltende opplevelser til våre felles kunder i form av fasilitering, prosessledelse, lederutvikling, foredrag, kurs og annet. Alle partnere får en egen landingsside på tilt.work (se eksempler her). De får også anledning til å markedsføre egne tilbud gjennom våre kanaler, og de vil inviteres med på felles oppdrag.

    Best av alt: vi skaper et nettverk hvor vi kan dele erfaringer og utvikle nye konsepter. Et eksempel på et slikt konsept er at vi skaper en abonnementsordning. Kunder inviteres til å abonnere på et antall timer med valgfrie “kloke hoder” fra partnernettverket.

    Dette hører du mer om i vårt Litt klokere nettmøte den 17. januar, og vi inviterer også til en heldags workshop den 25. januar for deg som vil være med å utforme dette nettverket. Klikk på lenkene for å lese mer og melde deg på.
  • Det andre er “Bærekraftig ledelse“. Sammen med Roald Nomme, som i mange år har undervist på Handelshøyskolen BI, og gjennom flere tiår har utforsket begrepet “bærekraftig ledelse”, skaper vi et ledernettverk som skal fortsette denne utforskningen. Vi snakker mer om dette nettverket på vårt Litt klokere-møte den 24. januar.
  • Det tredje nettverket kaller vi bare “Mellomlederne”. Her inviterer vi ledere på tvers av ulike virksomheter inn i et fellesskap hvor “praktisk hverdagsledelse” er et stikkord. Nettverket vil ledes av meg, Paal Leveraas. Mer informasjon om dette kommer over nyttår.

Vi er også i ferd med å utvikle en kursportefølje. To kurs har vi allerede holdt, Alchemy (tvillingledelse) og Rewired to relate, som ble veldig godt tatt i mot av de 13 deltakerne. Det setter vi opp på nytt med start den 16. februar. Meld deg på nå!

Det første, fantastiske Alchemy, er vi i dialog med Lori Shook i shooksvensen om.

Vi har også utviklet et kurs som først og fremst er designet for å leveres internt i virksomheter. Vi kaller det “Relasjoner på jobb“, og den første leveransen tegner til å bli i mars 2023.

Så som du ser, er det mange aktiviteter på gang, og veldig mye skjer som følge av samtalene vi har i våre daglige morgentilt og ukentlige Litt klokere-møter. 2023 kommer til å bli et utrolige spennende år!

Kapitalforhøyelse

Vi startet i høst en prosess for å hente inn kapital til selskapet. Timingen var ikke så god, gitt alt f…skap som skjer i verden nå. Vi lyktes delvis, og på den beste måten, ved at eksisterende aksjonærer og nettverksmedlemmer tegnet seg for ca 20 prosent av aksjene i emisjonen. Det tar vi som et kompliment og et tegn på tro på og tillit til det vi holder på med.

De eksterne investorene likte veldig godt hva de hørte, men som sagt … det var ikke det beste tidspunktet.

Derfor har vi utsatt emisjonen til 31. mars. Vi vil gjerne ha så mange kloke hoder som mulig blant eierne, og du er også invitert. Du kan tegne deg for så mye eller lite du vil. Marker din interesse i dette skjemaet.

Medlemskap

En viktig bærebjelke i tilt.work er medlemskapet. Vi har i skrivende stund 122 aktive medlemmer, fra dere som betaler en liten, symbolsk sum i måneden, til dere som er med i et av våre nettverk eller deltar på kurs.

Du som mottar denne mailen er blant våre betalende medlemmer og/eller nettverksmedlemmer eller du har deltatt på et eller flere av våre arrangementer.

Takk fra hjertet for engasjementet du viser!

God jul og godt nyttår – “from all of us to all of you”

Paal, Thomas, Jeanette og Edy

Neste skritt

Takk for at du leste helt hit. Er du nysgjerrig på hvordan tilt.work kan bistå deg og/eller din virksomhet? Sjekk vårt partnernettverk av kloke hoder.

Partners in tilt

Utsikten fra elfenbenstårnet

Utsikten fra elfenbenstårnet

Å se det store bildet er bra, men hvis det er det eneste vi ser, mister vi kontakten med virkeligheten. Les mer
transfaglighet

Kunsten å jobbe på langs og på tvers

Ut av denne smeltedigelen av inntrykk, argumenter, spørsmål og ulike faglige plattformer, kan det komme løsninger ingen av oss hadde evnet å tenke fram på egenhånd. Les mer
Dramaet om de tiltende hoder (S3E1)

Dramaet om de tiltende hoder (S3E1)

«The tilt must go on.» Her er litt om våre planer denne høsten. Les mer

Abonnement på coaching

Abonnement på coaching

Gi dine medarbeidere tilgang på personlig og profesjonell vekst og utvikling med et fleksibelt abonnement på en eller flere av våre profesjonelle coacher.

Les mer

Våre nyhetsbrev

Her kan du melde deg på et eller flere av våre ukebrev.

"*" obligatorisk felt

Navn*

PrivacyTech

Som medlem i PrivacyTech-nettverket blir du en del av en gruppe likesinnede profesjonelle som er opptatt av GDPR, personvern, compliance og tech. Med Eva Jarbekk – en av Norges fremste eksperter på området – som fasilitator.

Partners in tilt

Vårt nettverk av “kloke hoder” (team tilt) med en bærekraftsagenda.

Del dine tanker om denne artikkelen

0 Comments

På forsiden nå

Salgsbroen, alle pilarer er like viktige.

Kan du skape tillit? Da er du en selger!

|
Du skal si til deg selv: «Jeg er en selger», og du skal si det med stolthet.
Adferdslæring: Tanker skaper følelser - følelser skaper adferd - adferd skaper tanker

De ubevisste holdningene til eldre arbeidstakere

|
Det foreligger en «allmenn sannhet» om de unge «talentene»: De er fremoverlente, innovative og proaktive arbeidstakere.
Soloprenørene: Hvordan skaffe nye kunder?

Soloprenørene: Hvordan skaffe nye kunder?

|
Overraskende kundeinnsikt fra erfarne soloprenører.
Hvordan 84% av norske virksomheter skaffer nye kunder

Hvordan 84% av norske virksomheter skaffer nye kunder

|
Ukens Tirsdag morgen er skrevet spesielt til en stor gruppe mennesker jeg beundrer: soloprenørene. Dere andre: Les på eget ansvar.
Diagnose: Kan brukes til alt

Diagnose: Kan brukes til alt

|
Å kunne mer om det meste enn de fleste høres bra ut. Men i et ekspertdrevet arbeidsliv kan "multitalent" klinge mer som en diagnose.
Skal vi gni det inn, eller ikke?

Skal vi gni det inn, eller ikke?

|
De gangene jeg som barn kom over en liten rift på en tapetvegg eller i et klesplagg, var det utrolig fristende å pirke litt, og se om jeg kunne få løs en bit til, eller lage hullet litt større. Jeg hadde ikke noe ønske om å ødelegge, jeg ville bare se hva som skjedde.  
Født som leder?

Født som leder?

|
Blir man født som leder? Eller kan det læres? Jeg trodde ikke dette var et tema lenger. Jeg tok feil.
Bare 200 meter til: Små steg gjør store fremskritt

Bare 200 meter til: Små steg gjør store fremskritt

|
Hva er likheten mellom en polfarer, deg og dine ansatte?
Olivias verden

Olivias verden

|
KI er et fantastisk verktøy, og det blir mer fantastisk for hvert minutt. Fint for oss, stort sett. Men hvordan vil Olivia (8 måneder) sitt voksne liv se ut?

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Delt glede er dobbelt glede. Del dette med ditt nettverk.