Å selge uten å selge

23. august 2011
Avatar
Følg Paal
Artikler av Paal Leveraas (alle)
Jeg måtte si det som det er: Jeg liker ikke å selge meg selv. Jeg vil helst at kundene skal komme til meg. Og det gjør de. Her er min metode.

Nettverket Heffalonia inviterte meg til å snakke om hvordan man selger seg selv. Jeg måtte si det som det er: Jeg liker ikke å selge meg selv. Både kalde og varme telefoner er en bøyg. Jeg vil helst at kundene skal komme til meg.

Derfor har jeg funnet min egen metode.

Jeg kaller den «Tirsdag morgen», og du utsettes for den nå.

Kilden gikk tørr

Våren 2010 var trøblete for meg. Siden jeg startet min coaching-virksomhet i 2004 hadde kundene stort sett dukket opp av seg selv, gjennom nettverket mitt og via via.

Men jeg sporet av i sideprosjekter, kilden gikk tørr, og jeg trengte å fornye kundebasen.

Jeg visste alt jeg burde gjøre for å selge mine tjenester. Prospektere, kvalifisere, initiell kontakt, be om et møte, alt det der. Men jeg ville helst slippe. Jeg lette etter en annen vei. Fantes det en måte jeg kunne selge meg selv på uten å drive klassisk salg?

Beste egenskaper

Jeg oppfordrer ofte mine kunder til å dyrke fram sine beste egenskaper. Så jeg spurte meg selv det samme spørsmålet: Hva er min beste egenskap?

Jeg vet jeg er en god coach, men jeg er også god til å skrive.

Så jeg bestemte meg for å starte skrivingen.

Jeg satte meg noen mål:

  • substans: det jeg skriver skal ha en verdi for deg i form av ny innsikt og aha-opplevelser.
  • frekvens: du skal vennes til å få produktet regelmessig. Avhengighet er bra.
  • brukervennlighet: det skal være minimalistisk i form og lett å ta til seg og lett å dele.
  • skape handling: det skal være en oppfordring til handling som bringer deg og din organisasjon videre. Hvis handlingen innebærer å engasjere meg, er det en hyggelig og tilstrebet bieffekt.

Jeg ønsket også å skape et fristed, et tidløst pusterom, løsrevet fra det generelle nyhetsbildet. Og jeg ønsket å synliggjøre min kompetanse og skape tillit. Jeg ville dessuten at det skulle ha et personlig preg, og bruker følgelig ofte meg selv og mitt liv. Det finnes mange gode eksempler på hvordan man ikke skal gjøre tingene der, men viktigere er at det bidrar til å avmystifisere coaching generelt og coach Paal spesielt.

Det ble til Tirsdag morgen, et ukebrev du og (pr i dag) 893 andre abonnenter får i epostkassen hver tirsdag morgen. Tirsdag morgen er blitt en suksess. Tilbakemeldingene jeg får hver uke gjør meg stolt, glad og takknemlig. Og det er lønnsomt. Oppdragene jeg får som følge av Tirsdag Morgen mer enn veier opp innsatsen.

Læring

«Gjør det du elsker å gjøre så godt at folk kaster penger etter deg for at du skal gjøre mer av det»

Så hva kan du lære av dette?

Nei, du skal ikke nødvendigvis starte ditt eget ukebrev. Men du kan lære at du skal synliggjøre din kompetanse. Det finnes minst ett felt hvor du er bedre enn de fleste. Sannsynligheten er stor for at akkurat dette er hva du liker aller best. Handling taler sterkere enn ord. Ikke spar på de gode handlingene, men sørg for at du er på rett sted til rett tid ved å gjøre det rette hele tiden.

Nødvendigheten av å synliggjøre hva du er god for i et kresent marked hvor personlige kvaliteter ofte er utslagsgivende gjelder enten du driver din egen virksomhet eller klatrer karriérestigen i næringsliv eller offentlig forvaltning. Hva slags fremgangsmåter som er akseptable i ulike miljøer varierer. Balansegangen er hårfin og krever en høyt utviklet fingerspitzgefühl.

Du skal leve ditt liv slik: Det du gjør er det du elsker å gjøre, og det gjør du så godt at folk kaster penger etter deg for at du skal gjøre mer av det.

De gode nyhetene

Og her er de gode nyhetene: For å komme dit trenger du antagelig hjelp av en dyktig coach.

Da er du kommet til rette sted.

God tirsdag.


Ukens tilt?

Hva skjer?

Det er ingen kommende events på dette tidspunktet.

Mest populære innlegg og sider

Er retskrivnig egnetlig så vikktigt?
Hvordan ledere skaper kultur
Ledere som vasker føttene til sine medarbeidere
Hvordan skape psykologisk trygghet i en virtuell arbeidshverdag?
Hvis hel ved kunne snakke, ville den snakket som denne selgeren
Derfor skal du drive politisk spill på jobben
Optimistiske rapporter om mangfold forteller ikke hele sannheten
Hei sjef, har du to minutter?
Hva har ledelse med Non Stop å gjøre?
Hva slags bil er du? Har du nok energi og riktig kurs?

Instagram

Mer som dette

3 måter å løse vårt sosiale og digitale dilemma på

3 måter å løse vårt sosiale og digitale dilemma på

«Google is not evil», pleide selskapet å si om seg selv. Det har de sluttet med. Heldigvis. For selv om intensjonene var gode oppdager nå Google, konkurrentene deres, og alle vi andre at vi har skapt et monster. Stadig flere etterlyser en politikk som kan gi oss tilbake kontrollen over våre liv, — og våre samfunns- og forretningsmodeller.

De siste artiklene

Noen av våre forfattere

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. tilt.works ukebrev Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Share This
%d bloggere liker dette: