Partners in tilt • Uke 16

Gå til hovedsiden

tilt | tilt+ | PiT | Partners in tilt • Uke 16

onsdag 26. apr 2023

Hei med-partnere!

Ukens nyhetsbrev dreier seg nesten i sin helhet om møtet i ettermiddag, noen påminnelser samt noe praktisk informasjon knyttet til betaling av medlemsavgift og – som alltid – ukens tips.

God lesning, og så sees vi i ettermiddag!

Agenda og dokumentasjon til møtet i ettermiddag

I invitasjonen til møtet i ettermiddag, ligger følgende agenda:

 1. Innsjekk. Hvor er vi nå? Fokusområder. (Thomas)
 2. SWOT (Hans Jacob / Hedvig)
 3. Ko-fasilitering (Alchemy) (Paal)
 4. Felles verktøy (Voxt) (Thomas)

Under punkt 1 vil Thomas gi en oppdatering om status på avtalene, om medlemskapsavgiftene og om de områder som arbeidsgruppen har pekt ut som fokusområder i partnerskapets første fase:

 • Coaching
 • Kommunikasjon
 • Ledelses- og organisasjonsutvikling
 • Arbeidsliv / arbeidshelse / HR / Work-Health balance / organisatorisk arbeidsmiljø

Thomas vil også fortelle litt om hvordan vi ser for oss en mer strukturert måte å bli bedre kjent med hverandre rent faglig; Morgentilt’ene hver torsdag fremover vil være forbeholdt slik aktivitet.

Under punkt 2 vil vi diskutere litt nærmere den SWOT-analysen som Hans Jacob tok initiativ til. Du finner utkast til slik analyse her. Vi gleder oss til å diskutere dette nærmere i møtet.

Vi vil gjerne at alle våre samlinger også har et faglig element. Denne gangen vil det dreie seg om ko-fasilitering – en metode for å kunne yte gode samleveranser. Paal vil presentere “Alchemy”-konseptet, noe vi tror alle i partnerskapet kan ha nytte av. Noen av medlemmene i partnerskapet har tatt et kurs i dette tidligere, og tilbakemeldingene var overveldende bra!

Under punkt 4 vil Thomas presentere forslaget til en samarbeidsmodell med Voxt. Hovedprinsippene for en testperiode er på plass, kun detaljene gjenstår. Vi har ikke noe skriftlig til dette punktet enda, så Thomas tar det muntlig.

Som annet bakgrunnsstoff til møtet i ettermiddag, minner vi om følgende lenker:

Om faktura-adresse for medlemsavgift

I neste uke vil Tilt Work sende ut de første fakturaene for medlemskapet i partnernettverket. Disse fakturaene vil i utgangspunktet bli sendt til hver og en partner personlig, med mindre dere gir beskjed til Thomas om noe annet (f.eks. til firmaet/enkeltmannsforetaket). Send en e-post til Thomas med beskjed.

Om «Litt klokere»-møtet 23. mai: 17 kloke hoder

Tirsdag 23. mai vil «Litt klokere»-møtet dreie seg om Partners in Tilt!

I omtalen av møtet kan vi lese følgende:

tilt.works visjon om å tilte hoder mot et mer bærekraftig arbeidsliv har kommet noen sjumilssteg lenger etter etableringen av vårt partnerskap i vår, hvor 17 høyst kompetente tiltere fra ulike deler av arbeidslivet går sammen om å levere tjeneste ut i næringslivet og offentlig sektor.

Møt våre partnere og lær mer om hva tilt.work står for.

Det er fint om så mange som mulig av partnerne kan delta i møtet, da dette er en gylden anledning til å presentere seg selv og medlemskapet på. Meld deg på her, så får du automatisk en kalenderinvitasjon!

Minner om faktura-adresse for medlemsavgift

Denne uken vil Tilt Work sende ut de første fakturaene for medlemskapet i partnernettverket. Disse fakturaene vil i utgangspunktet bli sendt til hver og en partner personlig, med mindre dere gir beskjed til Thomas om noe annet (f.eks. til firmaet/enkeltmannsforetaket). En rekke av dere har allerede gitt beskjed til Thomas, men hvis du ikke har gjort det – og vet at du egentlig ønsker fakturaen sendt til firma/enkeltmannsforetaket, så gi beskjed til Thomas i dag!

Minner om Litt klokere-møtet 23. mai: 17 kloke hoder

Tirsdag 23. mai vil Litt klokere-møtet dreie seg om Partners in Tilt!

Tirsdag 23. mai vil Litt klokere-møtet dreie seg om Partners in Tilt!

 • tilt.works visjon om å tilte hoder mot et mer bærekraftig arbeidsliv har kommet noen sjumilssteg lenger etter etableringen av vårt partnerskap i vår, hvor 17 høyst kompetente tiltere fra ulike deler av arbeidslivet går sammen om å levere tjeneste ut i næringslivet og offentlig sektor.
 • Møt våre partnere og lær mer om hva tilt.work står for.

Det er fint om så mange som mulig av partnerne kan delta i møtet, da dette er en gyllen anledning til å presentere seg selv og medlemskapet på. Meld deg på her, så får du automatisk en kalenderinvitasjon, og vi vet i forkant hvem av partnerne som vi kan forhåndsannonsere på sosiale medier vil være der!


Ukens lille tips: Abonnere på kalender i AddEvent

Vi anbefaler alle å abonnere på kalenderen til Partnerskapet, som dere finner her: https://www.addevent.com/calendar/jt559454

Her er listet alle kommende møter, og her vil vi også føre inn nye møter fortløpende. Skjer det endringer, vil møteinnkallingen i din kalender bli automatisk oppdatert. Bare påse at du responderer på hver enkelt oppføring. Kan du ikke komme på et eller flere av arrangementene, kan du markere for det i den aktuelle oppføringen («Can’t go»). Det hjelper oss i planleggingen.


Kommende møter i partnerskapet

 • Tirsdag 23. mai kl. 18.00-19.30 (digital samling)
 • Onsdag 14. juni kl. 18.00-19.30 (digital samling)
 • Torsdag 24. august kl 12.00 – 18.00 (fysisk samling i Oslo)

Hilsen Hedvig, Paal og Thomas

PiT ukebrev

Opptak av møtet 15. feb 2024

På møtet i partnerskapet den 15. februar snakket vi om veien videre for tilt.work og for Partners in Tilt. Paal presenterte sine visjoner for tilt, mens Thomas presenterte tanker om hvordan modellen til PiT vil endre seg. https://youtu.be/1IzaGfedaVs

Opptak av møtet 22. november 2023

Dette er et opptak av møtet i Partners in Tilt 22. november. Vi snakker om Videocation, erfaringene fra workshopen om workshop og samarbeidsformer videre.

Design thinking – et praktisk eksempel

Design Thinking er et effektivt verktøy for å utvikle et tilbud som treffer kundenes og markedets behov. Her er et praktisk eksempel som viser deg de første trinnene i Design Thinking-prossesen. Da åtte av partnerne i Tilt møttes på SoCentral i Oslo, var flere ukjent...

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Delt glede er dobbelt glede. Del dette med ditt nettverk.