Partners in tilt • Uke 19

Gå til hovedsiden

tilt | tilt+ | PiT | Partners in tilt • Uke 19

fredag 12. mai 2023

Heisann, Partners in tilt!

Ukens nyhetsbrev er noe kortere enn de tidligere – rett og slett for at vi den siste uken har jobbet mest med pågående prosjekter som vi har omtalt tidligere.

Men noe nytt har vi, blant annet ønsker vi å teste ut et markedsføringskonsept.

Er du sertifisert i kjernekvadranten? Markedsføring i praksis

Som du sikkert har sett, annonserer vi for Partners in Tilt på Tilt Work med blant annet stikkbannere i artikler vi publiserer. I tillegg til disse annonsene ønsker vi å gjøre mer målrettet markedsføring av partnerskapets kompetanse i artikler som på en eller annen måte omhandler nettopp denne kompetansen.

Et første forsøk på dette vil være å lage en egen annonse for de av partnerne som er sertifisert i bruk av kjernekvadranten. Grunnen til at vi ønsker å begynne med nettopp kjernekvadranten er at denne artikkelen faktisk er den mest leste artikkelen på Tilt Work om dagen. Vi vet vi har et interessert publikum, nå gjelder det å presentere relevante sider om oss for dem.

Er du sertifisert i Kjernekvadranten? Gi oss beskjed! Vi vil fortsette å identifisere populære artikler på Tilt Work og å lage relevante annonser hvor vi fremmer de partnerne som har særskilt kompetanse på det tema som belyses i artiklene.

Presentasjonene på Morgentilt på torsdager

Sist torsdag holdt Hans Jacob en interessant presentasjon om sin virksomhet og sin måte å jobbe på. Det var lærerikt!

Morgentilt’en ble tatt opp og vil etterhvert bli lagt ut på vår felles landingsside. Vi fortsetter med presentasjonene på torsdagene i ukene fremover og her er oversikten over hvem som skal innlede på torsdagene frem til sommeren:

 • 11. mai: Harald
 • 25. mai: Catherine
 • 1.juni: Ola
 • 8. juni: Bente S.
 • 15. juni: Mai-Britt
 • 22. juni: Arnold

Lenken til morgentilt er fortsatt den samme.

Hjemmesiden vokser – stadig mer innhold

«Partners in tilt» har som kjent nå sin egen hjemmeside. I tillegg til opptak fra Morgentilt’ene, har dere nå også tilgang til opptak fra Litt klokere-møtene og fra intervjuserien om bærekraftig ledelse. Her finner du også alle tidligere ukebrev, et eget dokumentarkiv med blant annet avtaleverket rundt partnerskapet, artikler, presentasjoner, referansedokumenter (som f.eks. SWOT-analysen) m.m.

I tillegg åpner vi nå for dypere presentasjoner av deg som partner. Bla deg ned på hjemmesiden og book et partnerintervju med Paal.

Etterhvert vil vi også få lagt ut informasjon om medlemsfordelene, så som Diversity Icebreaker og Voxt til rabatterte priser. 

Denne hjemmesiden vil, i tillegg til nyhetsbrevene, bli en viktig informasjons- og kommunikasjonskanal for partnerskapet. Men du får bare tilgang til alle «godsakene» hvis du er logget inn. Vi vet at noen har hatt problemer med å logge inn på siden. Dette skal ha blitt ryddet opp i. Hvis det fortsatt ikke fungerer, gi beskjed til Paal om det.

Voxt-avtalen signeres i ettermiddag

Som nevnt i ukebrevet forrige uke, har vi nå inngått en avtale med Voxt som gir oss alle anledning til å benytte seg av dette verktøyet i oppdrag i Tilt-regi. Nå er avtaleteksten klar, og den vil bli signert i forbindelse med første opplæringsrunde som finner sted i ettermiddag kl. 17.00 i møterom 5.2 hos SoCentral.

Det er 7 påmeldte til dette kurset. Om du også kunne tenke deg å være med, men ikke har mulighet til å møte opp fysisk, så vil opplæringen bli streamet på Zoom (passcode: 94765). Send gjerne en melding til Thomas om du har tenkt å komme. 

Minner om Litt klokere-møte og neste partnermøte, begge 23. mai

Tirsdag 23. mai  klokken 15.00 – 16.00 vil Litt klokere-møtet dreie seg om Partners in Tilt!

I omtalen av møtet kan vi lese følgende: 

 • tilt.works visjon om å tilte hoder mot et mer bærekraftig arbeidsliv har kommet noen sjumilssteg lenger etter etableringen av vårt partnerskap i vår, hvor 17 høyst kompetente tiltere fra ulike deler av arbeidslivet går sammen om å levere tjeneste ut i næringslivet og offentlig sektor.
 • Møt våre partnere og lær mer om hva tilt.work står for.

Det er fint om så mange som mulig av partnerne kan delta i møtet, da dette er en gyllen anledning til å presentere seg selv og medlemskapet på. Meld deg på her, så får du automatisk en kalenderinvitasjon, og vi vet i forkant hvem av partnerne som vi kan forhåndsannonsere på sosiale medier vil være der!

Tirsdag 23. mai er det også neste møte i partnerskapet. Vi er så smått i gang med planleggingen av det møtet. Hittil har vi to temaer på blokka:

 • Hvilke identifiserte svakheter i SWOT-analysen bør vi jobbe med først?
 • Tiltify i praksis – innsalgsstrategier 
 • Fasilitering av workshops for utvikling av felles konsepter partnerne imellom 

Det er rom for et par temaer til. Har du noe du kunne tenke deg å foreslå, så mottar vi det gjerne! Send en melding til en eller flere av oss.


Ukens lille tips: Litt mer om LinkedIn

Jeanette har mer interessant stoff til oss:

Først en liten nyansering av forrige tips om hvordan man best kan spre innlegg fra tiltwork/partners in tilt (eller annen bedriftsside). Jeg skrev at det beste for en bedriftsside er at vi deler og legger til en kommentar. Egentlig er ikke LinkedIn så veldig glad i delinger av innlegg, men når vi ikke har tilgang til kildematerialet er deling med kommentar et ok alternativ.

Det aller beste – selve gullstandarden – er å legge ut et selvstendig innlegg på din personlige profil. Hvis tilt.work har lagt ut en artikkel om for eksempel om Partners in Tilt, vil vi få den aller beste effekten/spredningen om partnerne poster et personlig innlegg på sin side, og lenker til artikkelen.

Det samme gjelder selvsagt også om du har en egen bedriftsside for din virksomhet. Post oppdateringer, artikler, refleksjoner mm på bedriftssiden din – men IKKE del posten på din private side. Opprett en ny, selvstendig post privat og hashtag til bedriftssiden din.

Så ukens tips: Ikke bruk for mange hashtags

Ulikt Instagram, hvor det optimale antall ligger mellom 11-15 hashtags, er bransjerådet for LinkedIn entydig: Aldri færre en 3. Aldri mer enn 5.

Med for mange hashtags kan LinkedIns algoritmer fort oppfattet innlegget som spam.

Bruk hashtags nederst i innlegget, ikke sett hashtags i teksten. (Eks: «De nye #klimarådene fra #klimapanelet vil forhindre #globaloppvarming».) Det oppfattes som støy og forstyrrer lesingen.


Kommende møter i partnerskapet

 • Tirsdag 23. mai kl. 18.00-19.30 (digital samling)
 • Onsdag 14. juni kl. 18.00-19.30 (digital samling)
 • Torsdag 24. august kl 12.00 – 18.00 (fysisk samling i Oslo)

Hilsen Hedvig, Paal og Thomas

PiT ukebrev

Opptak av møtet 15. feb 2024

På møtet i partnerskapet den 15. februar snakket vi om veien videre for tilt.work og for Partners in Tilt. Paal presenterte sine visjoner for tilt, mens Thomas presenterte tanker om hvordan modellen til PiT vil endre seg. https://youtu.be/1IzaGfedaVs

Opptak av møtet 22. november 2023

Dette er et opptak av møtet i Partners in Tilt 22. november. Vi snakker om Videocation, erfaringene fra workshopen om workshop og samarbeidsformer videre.

Design thinking – et praktisk eksempel

Design Thinking er et effektivt verktøy for å utvikle et tilbud som treffer kundenes og markedets behov. Her er et praktisk eksempel som viser deg de første trinnene i Design Thinking-prossesen. Da åtte av partnerne i Tilt møttes på SoCentral i Oslo, var flere ukjent...

Pin It on Pinterest

Share This