tilt | Aktuelt | Livet som soloprenør

Livet som soloprenør

onsdag 16. februar 2022 @ 07:00

En soloprenør utfordrer vekstjaget. Vekst er ikke alltid bedre, og ikke all vekst er sunn. En soloprenør velger bevisst å forbli liten.
Av Catherine LemaréchalFoto: Juan José Jimenez Tirado

For 15 år siden tok jeg et valg som forandret livet mitt: Jeg ble soloprenør. Drivkraften var først og fremst behovet for mer frihet og fleksibilitet. Jeg ville bestemme selv hva jeg skulle jobbe med, når og på hvilken måte.

Bak meg hadde jeg flere spennende jobber etter mange år som konsulent i ulike kommunikasjonsbyråer. Det er en tid jeg ikke ville vært foruten. Ikke bare lærte jeg mye, men jeg trivdes svært godt med å jobbe i team, å skape noe sammen med andre. I perioder jobbet jeg i redusert stilling, til og med på timebasis, for å tilfredsstille behovet for frihet og mer tid med familien. Men jeg innså etter hvert at det var ikke nok. Jeg ville mer.

Opp og nedturer

Det var skummelt å starte for seg selv, men jeg husker at jeg tenkte: Hva er det verste som kan skje? En av grunnene til at det har gått bra, er at jeg har et stort nettverk. De fleste jobbene kommer gjennom relasjoner, via folk som vet hva du står for og derfor føler at det er trygt å anbefale deg.

Livet som soloprenør har sine oppturer og nedturer, det vet alle som har startet eget. Jeg får en klump i magen når oppdragene lar vente på seg, eller da pandemien gjorde at alle mine kurs ble kansellert over natten. Fordelen ved å være alene, er at du kan snu deg raskt. Jeg stilte meg selv mitt favorittspørsmål: «Hva er bra med dette problemet?», og kom raskt frem til at kursene kunne jeg fint kjøre digitalt. Det var faktisk noe jeg hadde tenkt på i mange år, men aldri tatt meg tid til å realisere. Nå fikk jeg det nødvendige tuppet bak til å sette i gang. Det åpnet helt nye muligheter!

Frihet til å jobbe når det passer

Soloprenørtilværelsen betyr ikke nødvendigvis mindre arbeid, men du kan velge når du vil jobbe og med hva – og hvem. Det hender ofte at jeg sitter utover kveldene og jobber, men det gjør meg ingenting, jeg liker det. Jeg jobber jo med det som jeg opplever er hobbyen min.

For å skape rom til faglig oppdatering har jeg valgt å se lite på TV. I stedet bruker jeg den tiden til å lese fagartikler, bøker eller se på TED-talks med dyktige folk fra hele verden. Det inspirerer meg, gir meg nye perspektiver og ideer til mine kurs og foredrag. Så kan jeg heller ta fri midt på dagen. Jeg innrømmer at det føles ekstra deilig når jeg vet at andre må jobbe til bestemte tider på døgnet.

En soloprenør utfordrer vekstjaget

I disse dager leser jeg boken «Company of one» av Paul Jarvis. Jeg ble oppmerksom på boken via LinkedIn, i en artikkel skrevet av en annen soloprenør. I boken pekes det på at stadig flere velger å etablere seg som soloprenører. Vekst, og stadig higen etter «mer», er ikke alltid bedre. En soloprenør utfordrer vekstjaget og velger bevisst å forbli liten. Soloprenørene fokuserer heller på å forbedre, fremfor å vokse. En soloprenør er bevisst på at vekst ikke alltid er en smart strategi, og ikke all vekst er sunn.

Et nettverk for soloprenører

I disse dager forbereder jeg oppstart av et nettverk for soloprenører i regi av tilt.work, en av mine samarbeidspartnere. Av egen erfaring vet jeg at det noen ganger kan oppleves ensomt og overveldende å drive alene.

Jeg er glad for å få denne muligheten til å tilby et miljø hvor vi kan oppleve tilhørighet, støtte, å bli utfordret, finne sparringspartnere du kan diskutere med og ikke minst tilby en arena hvor du får innsikt, inspirasjon og drahjelp. Et slikt nettverk hadde jeg ønsket meg den gangen jeg startet opp, og også senere i min soloprenør-tilværelse. Jeg vet hvor viktig det er å ha noen å spille ball med. Et av mine favorittsitater kommer fra Stig Haug, en av grunnleggerne av Stig og Steins Idélaboratorium: «De beste ideene er de som ikke kan spores tilbake til en person».

«De beste ideene er de som ikke kan spores tilbake til én person.»

Stig Haug

Jeg gleder meg til å komme i gang, til å utforske nye perspektiver med engasjerte, spennende folk i samme situasjon som meg. Det blir garantert gode samtaler, noen aha-opplevelser og jeg blir ikke overrasket om det får fart og energi inn i businessen!

Hva er en soloprenør?

Hva er en soloprenør?

En soloprenør er en som starter opp og driver sin egen virksomhet alene.

Kan en soloprenør ha ansatte?

Nei, en soloprenør driver virksomheten alene.

Kan man jobbe med andre når man er soloprenør?

Ja, en soloprenør kan samarbeide med andre miljøer eller enkeltpersoner.

Hva er en entreprenør?

En entreprenør er en person som starter opp og driver sin egen virksomhet. Men h*n driver ikke alle delene av sin virksomhet alene og uavhengig.

Hva er forskjellen på en soloprenør og en entreprenør?

Alle soloprenører er entreprenører, men ikke alle entreprenører er soloprenører.
En entreprenør ansetter gjerne et team og går etter hvert inn i rollen som daglig leder. En soloprenør ønsker ikke å utvide virksomheten til mer enn h*n kan håndtere på egenhånd.

Ofte er det også en forskjell i drivkraften hos en entreprenør og en soloprenør. Mens en entreprenør gjerne drømmer om å skalere opp, vokse til en stor bedrift og vinne stadig større markedsandeler, er drivkraften til en soloprenør først og fremst å livnære seg selv.

Må en soloprenør ha et AS?

Mange soloprenører har et AS, men mange driver også som et enkeltpersonsforetak (ENK).

Våre ukebrev

Her kan du melde deg på et eller flere av våre ukebrev. Du kan melde deg av eller endre hva du mottar via lenker i epostene.

"*" obligatorisk felt

Navn*

Litt klokere

Ukentlige nettmøter hvor vi gjør hverandre litt klokere. Du må være logget inn som medlem for å melde deg på.

PrivacyTech

Som medlem i PrivacyTech-nettverket blir du en del av en gruppe likesinnede profesjonelle som er opptatt av GDPR, personvern, compliance og tech. Med Eva Jarbekk – en av Norges fremste eksperter på området – som fasilitator.

Partners in tilt

Vårt nettverk av «kloke hoder» (team tilt) med en bærekraftsagenda.

Del dine tanker om denne artikkelen

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

På forsiden nå

kostbar ledelse

Kostbar ledelse

|
Den menneskelige kostnaden er alltid for høy, men vet du hva det i kroner koster å miste en person?
Kunstig intelligens endrer arbeidslivet: Hva kan vi forvente?

Kunstig intelligens endrer arbeidslivet: Hva kan vi forvente?

|
Vårt Litt klokere nettmøte den 18. april skal handle om hvordan kunstig intelligens påvirker arbeidslivet. AI-feberen har eksplodert, og teknologien har allerede stor innflytelse på hvordan vi jobber, noe denne artikkelen er et eksempel på.
Bærekraftig HR: Når mennesker, planet og profitt møtes

Bærekraftig HR: Når mennesker, planet og profitt møtes

|
Hvordan kan HR bidra til bærekraftsstrategien og selv bli bærekraftig? Modeller er ikke nok. Men de kan være et startpunkt.
Ingen grunn til panikk?

Ingen grunn til panikk?

|
En konferanse i regi av Samfunnsbedriftene og et møte med en professor har gjort meg litt mer optimistisk for et samfunn hvor alle, også næringslivet, tar ansvar for en bærekraftig fremtid.
helsestrategi for dine ansatte

Har du husket helsestrategi for dine ansatte?

|
Målet med en helsestrategi er at alle ansatte har fysisk og - ikke minst - psykisk overskudd.
myteknusing

Når en «bløff» blir «sannhet» fordi den gjentas ofte nok

|
Det er meningsløst å bringe videre en generell påstand om at 70 prosent av alle endringsinitiativ mislykkes.
Vi kan ikke overlate til andre å redde planeten

Vi kan ikke overlate til andre å redde planeten

|
Selskaper som i dag ikke har en bærekraftstrategi som de etterlever, har ikke livets rett.
Dagen før kvinnedagen: Den langsomme reisen fra én normal til en annen

Dagen før kvinnedagen: Den langsomme reisen fra én normal til en annen

|
Det er kvinnedag i morgen. Og som alltid hører vi røster som hevder at i Norge er vi nå så likestilte at kvinnedagen ikke trengs mer. Men dagen går ikke ut på dato før den gamle normalen er byttet med en ny hvor «likestilling» er en selvfølgelighet.
Varför inte tvärtom

Kunsten å tenke motsatt: Hva om vi ansatte gründerne på fastlønn?

|
Gründervirksomhet er bygget på risiko, stor fallhøyde og mulighet for store gevinster.

tilt.møteplasser

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Delt glede er dobbelt glede. Del dette med ditt nettverk.