tilt | Signert | Språk som lederverktøy | Tillit og tålmodighet

Tillit og tålmodighet

onsdag 17. november 2021 @ 08:06

Det kan være sårende ikke å bli vist tillit. Da er det viktig å huske at motsatsen til tillit ikke trenger være mistillit. Det kan like gjerne være at den det gjelder, trenger mer tid til å høste sine erfaringer om hvem han eller hun har med å gjøre denne gangen.
Av Hedvig RognerudFoto: Pexels, Pixabay

En kunde jeg har jobbet med det siste året, er åpen på at han trenger tid for å stole på nye mennesker. En av måleparameterne han har for gjensidig respekt, handler om hvor viktig det er for den andre å holde avtaler, og å møte presis til disse. For min kunde er dette selvfølgeligheter, og jeg er langt på veg enig.

Forsinkelsen

Samtidig, fordi jeg vet at dette er et så grunnleggende kriterium hos akkurat denne kunden, starter jeg gjerne litt før når vi har en avtale, sånn for sikkerhets skyld. Likevel kan det gå galt. Sist jeg skulle dit, satt jeg i egne tanker og glemte å ta av i den faste rundkjøringa. Siden jeg hadde kjørt for langt, valgte jeg ei alternativ rute, der jeg ble kraftig forsinket av lysregulering og veiarbeid. Klokka gikk og pulsen økte: «Jeg vil ikke komme for seint. Ikke dit.»

Vel framme, 10 minutter over tida, ble jeg møtt med et stort smil: «Jeg skjønte det måtte være noe, for du møter jo alltid presis.»

Tillit til den gode viljen

Det jeg møtte i døra, var tillit. Tillit til min gode vilje, og til at det ikke var en kobling mellom forsinkelsen og mangel på respekt fra min side. Tilliten var bygd opp over tid, og med den fulgte ei tabbekvote. Samtidig vet jeg med meg selv at neste gang, da er jeg på plass 5 minutter før avtalt tid.

Tillit er noe av det vakreste og noe av det skjøreste mellom to mennesker. Det tar tid å bygge den opp, samtidig kan den rives ned over natta. Det var dette jeg var redd for mens jeg satt og ventet på grønt lys.

Ordet tillit er et akronym, det staves likt fra begge sider. Og tillit har mye med gjensidighet å gjøre.

Tillit til prosessen

Vi kan be om tillit, men vi kan ikke kreve det fra noen.

De aller fleste bygger tillit hos hverandre gjennom erfaringer: Hvordan er du til å holde avtaler? Er du den du sier at du er? Hvor er du når det virkelig blåser ? Er du der også når det det vil koste deg noe å stå støtt ved siden av meg?

Det er slike spørsmål vi ofte stiller hverandre, gjerne i eget hode, for det er ikke alltid vi tør stille disse spørsmålene høyt.  

Det kan være sårende ikke å bli vist tillit. Da er det viktig å huske at motsatsen til tillit ikke trenger være mistillit. Det kan like gjerne være at den det gjelder, trenger mer tid til å høste sine erfaringer om hvem han eller hun har med å gjøre denne gangen.

Det er kanskje ikke nok å komme presis til første møte, kanskje må du fortsette å gjøre det samme igjen og igjen. Jeg ble først trygg på at jeg hadde kundens tillit den dagen jeg utilsiktet brøt «første bud» i vår avtale.

Don’t push the river.

Fant ikke noen innlegg.

Abonnement på coaching

Abonnement på coaching

Gi dine medarbeidere tilgang på personlig og profesjonell vekst og utvikling med et fleksibelt abonnement på en eller flere av våre profesjonelle coacher.

Les mer

Coaching-teknikker for prosjektledere

Coachende prosjektledelse

En coach-veteran avslører nyttige teknikker spesielt tilrettelagt for deg som leder prosjekter.

Dette kurset gir deg grunnleggende coaching-verktøy som er anvendelige i mange situasjoner. I kurset lærer du gjennom teori og øvelser som gir deg håndfast kroppslig læring. Kurset er et samarbeid mellom tilt.work og Computerworld Academy.


Våre nyhetsbrev

Her kan du melde deg på et eller flere av våre ukebrev.

"*" obligatorisk felt

Navn*

PrivacyTech

Som medlem i PrivacyTech-nettverket blir du en del av en gruppe likesinnede profesjonelle som er opptatt av GDPR, personvern, compliance og tech. Med Eva Jarbekk – en av Norges fremste eksperter på området – som fasilitator.

Partners in tilt

Vårt nettverk av “kloke hoder” (team tilt) med en bærekraftsagenda.

Del dine tanker om denne artikkelen

0 Comments

På forsiden nå

Diagnose: Kan brukes til alt

Diagnose: Kan brukes til alt

|
Å kunne mer om det meste enn de fleste høres bra ut. Men i et ekspertdrevet arbeidsliv kan "multitalent" klinge mer som en diagnose.
Skal vi gni det inn, eller ikke?

Skal vi gni det inn, eller ikke?

|
De gangene jeg som barn kom over en liten rift på en tapetvegg eller i et klesplagg, var det utrolig fristende å pirke litt, og se om jeg kunne få løs en bit til, eller lage hullet litt større. Jeg hadde ikke noe ønske om å ødelegge, jeg ville bare se hva som skjedde.  
Født som leder?

Født som leder?

|
Blir man født som leder? Eller kan det læres? Jeg trodde ikke dette var et tema lenger. Jeg tok feil.
Bare 200 meter til: Små steg gjør store fremskritt

Bare 200 meter til: Små steg gjør store fremskritt

|
Hva er likheten mellom en polfarer, deg og dine ansatte?
Olivias verden

Olivias verden

|
KI er et fantastisk verktøy, og det blir mer fantastisk for hvert minutt. Fint for oss, stort sett. Men hvordan vil Olivia (8 måneder) sitt voksne liv se ut?
Darwin, dating og dommedag

Darwin, dating og dommedag

|
Det går en rød tråd fra Simen Velle til armageddon. Men det er ikke kvinnekampen som har skylda. Ei heller datingappene. Det er Darwin.
Snyltekapitalismen

Snyltekapitalismen

|
De har sugd seg inn i verdiskapningen i det meste som foregår på planeten. Nå begynner de å spise av velferdssamfunnets grunnmur også.
vektorgrafikk eldre i aktivitet

Farvel til alderismen. Eldre som livsbejaende, verdiskapende borgere

|
Den offentlige samtalen har et sterkt fokus på eldre som et problem og en kostnad. Skal vi snu samtalen til å handle om eldre som en livsbejaende ressurs, må det en holdningsendring til – også hos eldre.
Du skal få din lønn i vaffeljernet

Du skal få din lønn i vaffeljernet

|
Den ultimate lederutfordringen: Det eneste du kan tilby av motivasjon er vafler. Tusenvis står i det hver dag.

Pin It on Pinterest

Share This

Del dette

Delt glede er dobbelt glede. Del dette med ditt nettverk.