Mangfold:

Rekk opp hånda hvis du er uenig i dette

21. august 2020
Atle Øi
Er begrepet mangfold inne i en blindgate av politisk korrekthet?

Rekk opp hånden om du mener vi bør begrense mangfoldet i en gruppe, en bedrift eller et styre. Ingen rekker opp hånden for det er politisk ukorrekt. Hvis du imidlertid rekker opp hånden må du være tøff — du får ikke mye anerkjennelse fra det brede lag for en slik holdning. Du er jo tross alt ikke enig med majoriteten.

En jordbærkurv med mangfold bør vel inneholde en passe mengde kart, litt blader fra jordbærplanten, kanskje litt jord, noen råtne bær, noen nesten modne, noen overmodne og noen perfekte bær. En totalt usalgbar jordbærkurv med andre ord.

Når en diskuterer mangfold kommer kjønn, etnisk bakgrunn, alder og seksuell legning ofte opp. En vits jeg har hørt noe ganger er at en optimal styrerepresentant er en ung lesbisk same i rullestol.

Start med målet

La oss begynne med målet. Hva ønsker vi å oppnå med mangfold? Jeg vil anta at de fleste er enig i at målet må være best mulig beslutninger og at mangfold gir en bredere meny å velge fra, fordi flere ulike meninger kommer på bordet før beslutning. Det er med andre ord meningene som er viktig, ikke hvem de kom fra.

For meg er en ung ureflektert person like uinteressant som en eldre ureflektert person. Jeg bryr meg ikke om hudfargen til en person, jeg bryr meg ikke om hva de har på seg, jeg bryr meg ikke om de ligger med kvinner eller menn, jeg bryr meg ikke om de sitter i rullestol elle vanlig stol eller om de har mye eller lite penger. Det eneste som teller er at de viser respekt for andres meninger og at de våger og evner å presentere noe som får meg til å tenke. Kanskje tilter de hodet mitt litt eller mye i en eller annen retning — det har verdi.

Min far sa alltid. Det er bedre med en dårlig general enn to gode. Underforstått, to generaler som ikke blir enige om strategien gjør ingenting, mens den dårlige generalen i det minste har flaks og gjør noe rett en gang i blant.

Gjennomføringsevne

Gjennomføringsevne er med andre ord essensielt. Mangfold gir en bredere meny men til syvende og sist må du velge. Etter valget er det gjennomføringskraft som teller. Da er det viktig at de som var uenig ikke håper på at planen skal feile slik at de kan si «hva var det jeg sa» Det siste er viktig, for det er ikke så lett å unngå. Hvordan skal et lag med mangfold evne å slutte seg til en beslutning svært mange var uenige i da det ble diskutert?

Svaret ligger i felles verdigrunnlag der en del viktige elementer ligger til grunn. Allerede der må en begrense mangfoldet, så egentlig burde du har rakt opp hånden i starten av denne artikkelen.

Jeg tror begrepet mangfold er inne i en liten blindgate. For mange er for politisk korrekte. Fire ting er etter min mening viktig.

  1. Vi må våge å stå for våre meninger
  2. Vi må oftere tenke – dette høres smart ut, men hva om vi tenker motsatt
  3. Vi må være opptatt av meningsmangfold ikke hvem som ytrer det.
  4. Er det lojalitet til beslutninger hos de som velger å være med, selv om de ikke fikk igjennom sitt syn?

Rekk opp hånden de som er uenig med innholdet i denne artikkelen. Jeg håper det er noen, for bare slik kan også jeg justere meg — om de argumenterer godt nok.

Ukens tilt?

Hva skjer?

  1. Litt klokere: Motivasjon i krise

    22. september @ 15:00 - 16:00 CEST
  2. TED Circles: Everyone’s environment

    16. oktober @ 14:00 - 15:00 CEST

Mest populære innlegg og sider

Å forebygge egne fordommer er nøkkelen til mer inkludering og mangfold
Hvorfor trekker så mange mot de glorifiserte, men kjedelige mellom­leder­jobbene?
Kanskje vi befinner oss i et gigantisk hva-hvis-laboratorium?
Bare vent, snart blir jeg majestet!
Operativ eller strategisk leder? Det er to sider av samme sak, mener Kitty Stensrud
Koronakrisens faser
De små nyansene mellom læring, opplæring og belæring
De 3 lyttenivåene (og et bonusnivå)
En tsunami av positivitet
Kunsten å lytte

Instagram

Mer som dette

Hvordan korona lærte meg å sette pris på usikkerhet

Hvordan korona lærte meg å sette pris på usikkerhet

Koronaen har fått meg til å ville trene på både å akseptere og kanskje til og med sette pris på «usikkerhet». Jeg har fått en påminnelse om hva som faktisk er de viktigste verdiene i livet – den følelsen må jeg minne meg selv på også etter koronaen.

De siste artiklene

Hvordan utvikle morgendagens ledere digitalt?

Hvordan utvikle morgendagens ledere digitalt?

De første spillefilmene ble laget ved at man satte et kamera i teatersalen og filmet skuespillet. Det var først når kameraet ble løsnet fra stativet og tatt med opp på scenen og ut av salen at spillefilmens muligheter åpenbarte seg. Vi står i samme situasjon nå med digitale møter, kursrom og konferansearenaer.

Noen av våre forfattere

Alltid på en tirsdag

«Jeg har fått en slags tirsdagsforventning», sa en abonnent. tilt.works ukebrev Tirsdag morgen er antagelig en smule vanedannende, men gode vaner kan man gjerne legge tll seg. Skaff deg selv en god ukentlig vane i dag — rett i din innboks! Alltid på en tirsdag, men aldri ellers i uka.

Fantastisk! Sjekk mailen din for en ekstra bekreftelse. Så ses vi på tirsdag.

Share This
%d bloggere liker dette: