Select Page

Satser 140 milliarder på digital frihet

by | fredag 11. november 2005 | Ukategorisert | 0 comments

Organisasjonen Reportere uten grenser bruker ofte sterke virkemidler for å få frem sitt budskap. Men hva skal en organisasjon som kjemper for ytringsfrihet på nett gjøre når undertrykkende regimer får både teknologien de trenger og hjelp til å spore opp meningsmotstandere fra legale amerikanske virksomheter? Flere pekere: Fellesuttalelse fra investorene Aksjonærforslag til Ciscos generalforsamling Skal […]

Organisasjonen Reportere uten grenser bruker ofte sterke virkemidler for å få frem sitt budskap. Men hva skal en organisasjon som kjemper for ytringsfrihet på nett gjøre når undertrykkende regimer får både teknologien de trenger og hjelp til å spore opp meningsmotstandere fra legale amerikanske virksomheter?

Sterke virkemidlerFlere pekere:

 • Fellesuttalelse fra investorene
 • Aksjonærforslag til Ciscos generalforsamling
 • Skal du ha penger, må du ha moral
 • Når propaganda og ord ikke nytter, får man se på hvor makten ligger. Og makten ligger der hvor pengene er. Og pengene ligger på børsen, hos aksjonærene og hos investorene.

  Derfor er det en genistrek med stort potensial i seg når Reportere uten grenser allierer seg med 25 investeringsfond som tilsammen representerer 21 milliarder dollar for å kreve og overvåke at investeringsobjekter holder visse etiske minstemål i forhold til å respektere ytringsfrihet.

  Les hele saken i Neste Klikk

  <h4><a href="https://tilt.work/blog/author/paal/" target="_self">Paal Leveraas</a></h4>

  Paal Leveraas

  Paal er coach, journalist og uhelbredelig gründer. tilt er det siste av en rekke prosjekter han har satt i gang.
  [the_ad_group id=»1057″]

  [the_ad_group id=»14263″]

  Viggo Steens «beste praksis» for outsourcing

  Viggo Steens «beste praksis» for outsourcing

  «Kompleksitet»  er et ord som brukes først og fremst for å beskrive det uoversiktlige spillebrettet digitalisering og globalisering har skapt og som vi alle må forholde oss til. En måte å rydde opp er outsourcing.

  Troll i ord

  Troll i ord

  I går fikk hun et dikt om karneval og indianere til hest. I dag kom hun hjem og hadde vært med en venninne og ridd på...

  0 Comments

  Submit a Comment

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *